Behandeling van onzekerheid


Met minder onzekerheid wordt je leven gemakkelijker en leuker. Dus?
Tijd om je onzekerheid aan te pakken.

Bernadette van Wouw | Psycholoog Zeist

Hulp bij onzekerheid door Psycholoog Zeist

Onzekerheid, wat is dat eigenlijk?

Elk mens twijfelt wel eens ergens over. Als je erg onzeker bent, twijfel je vaak en veel aan wat je kunt, doet en of hetgeen je doet of bent wel goed is. Er zijn nog veel meer zaken waar je onzeker over kunt voelen, zoals over je uiterlijk of gewicht, je intelligentie, of mensen je aardig vinden, hoe je op mensen overkomt.

Waardoor komt onzekerheid?

Als je vaak en veel twijfelt, kan het je beperken. De oorzaak van onzekerheid ligt echter niet bij externe gebeurtenissen. Onzekerheid komt doorgaans door een laag zelfvertrouwen, angsten, een negatief zelfbeeld en hoge verwachtingen.

Laat je niet beperken door onzekerheden

Misschien denk je niet meteen aan therapie als je aan het vergroten van je zelfvertrouwen denkt. Toch is onzekerheid vaak goed behandelbaar.

Hulp bij onzekerheid door Psycholoog Zeist

Wanneer je onzeker bent, behandel ik je met het doel je zelfvertrouwen te versterken. Omdat ik sterk vanuit de intuïtie werk, ben ik in staat je snel inzichten te geven in je onzekerheden, de oorzaken met oplossingen tot verbetering. Je leert bijvoorbeeld ontspannen, je twijfels te herkennen en in een vroeg stadium te beheersen. Ook leer je op een andere manier te kijken naar jezelf, situaties en er anders mee om te gaan. Met minder onzekerheid wordt je leven gemakkelijker en leuker.

Meer informatie over hulp bij onzekerheid en andere problemen door Psycholoog Zeist, de praktijk van drs. Bernadette van Wouw, vind je onder behandeling.

© Psycholoog Zeist | Alle rechten voorbehouden